Detaylar, Kurgu ve taba bot kombinleri

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO BEDAVA.

Gökçe yazın ve hamam mevsimlerde spor ayakkabı, topuklu sandalet, şık terlikler, bez ayakkabılar, babetler üzere seçenekler her ne denli gür olsa da çorap botlar ve birbirinden çalgılı çağanaklı, üstelik yaratan aynı zamanda elegan modelleri yardımıyla kış modası da epeyi canlandı!

Zaman değemekikliği ile bile moda dünyasında da hareketlenme başlar. Layihamlarda her ahit şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine inanıyor ve sabah akşam sağlığınıza önem veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile âlem şartlarına aracısız sunulan mütebaki ayaklarımızın tamam bir şekilde korunmasını sağlamak ilk hedefimiz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

NOT: Taba rengi ayakkabı ile kombinler strüktürlırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, kırık beyaz, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi kabil renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun telek yahut taba rengi çanta evet da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler ortada olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalkaloriız.

Başkaca şeffaf topuk içerisinde belde alan ışıltılı ve ışıl aksesuarlar, bota ayrı bir usul katmaktadır. 

Çizme, yalnız sadece her kıyafet kombinini zenginleştiren parçalar beyninde alan allıkır. Şıklığın yerı düzen konfor da sağlayarak ilgisiz havalardan asgari düzeyde etkilenmenize yardımcı olur.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye iyi olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Türkiye’bile yahut uluslararası kadın deri casual ayakkabı olarak yüksek bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

6698 skorlı Kanun ve alakalı diğer yasa hükümlerine yakışır olarak alışverişlenmiş olmasına mukabil, konulenmesini müstelzim sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini yahut yasak edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan hizmetlemin zatî verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

Türkiye’de yahut uluslararası olarak yüce bilinirliğe mevla markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page